Mikroalglerin Su Kalitesi ve Çevresel Uygulamaları Sektörel Semineri başarıyla tamamlandı

Mikroalglerin Su Kalitesi ve Çevresel Uygulamaları Sektörel Semineri 30 Mayıs 2016 tarihinde Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü'nde gerçekleştirildi. Üniversiteler, özel sektör, kamu ve sivil toplum kuruluşlarından toplam 65 temsilcinin katılımyla mikroalg türlerinin evsel ve endüstriyel atık su arıtımında kullanımı, ağır metal giderimi ve diğer çevresel alanlardaki örnek uygulamaları hakkında konuşmalar gerçekleştirilmiştir.