Uluslararası Konferans

Gıda:Su:Enerji Bağlantısında Mikroyosun Teknolojileri Uluslararası Konferansı: 5-6 Eylül 2016, İbrahim Bodur Salonu, Natuk Birkan Binası, Boğaziçi Üniversitesi Güney Kampüsü

İstanbul’da uluslararası ‘Microalgal Technologies in Food:Water:Energy Nexus’ ‘Gıda:Su:Enerji Bağlantısında Mikroyosun Teknolojileri’ başlıklı bir uluslararası konferans düzenlenecektir. Yurtiçi ve yurtdışından hem akademik hem de özel sektördeki firmalar bir araya gelerek, mikroyosun teknolojileri konusunda alınan mesafeleri ve kullanılan son teknolojiler ilgili paydaşlara aktarılacaktır.

Konferans program ve detaylarına şuradan ulaşabilirsiniz. Konferans dili İngilizce olup, simultane çeviri yapılmayacaktır. Konferansa kayıt olmak için tıklayınız.

Konferansın ikinci gününde "Mikroalg Yetiştiriciğinde Temel Hususlar Çalıştayı" gerçekleştirilecektir. Çalıştay Türkçe gerçekleştirilecek olup, katılım 10 kişi ile sınırlıdır.

Teorik eğitim konuları:

  • Alg dünyasına giriş
  • Mikroalglerin kullanılma alanları
  • Mikroalg kültürleme temelleri
  • Büyük ölçekte alg yetiştiriciliği
  • Hasatlama teknolojileri
  • Mikroalglerde protein, karbohidrat ve yağ ölçümleri

Çalıştaya kayıt olmak için tıklayınız.

TURKISH